Motiunea De Cenzura Psd / Psd Depune Joi Moțiunea De Cenzură Ludovic Orban O Aștept Cu Indiferență Digi24

Vulpoiul de care PSD are nevoie Nu fac afirmatii degeaba. Senatorii şi deputaţii se reunesc astăzi într-o şedinţă comună pentru prezentarea moţiunii de cenzură care a fost iniţiată de 157 de parlamentari PSD cu titlul Stop sărăciei scumpirilor şi penalilor.


Momente Ridicole Cu Psd Seful Deputatilor Psd A Uitat Cum Se Cheama Motiunea De Cenzura Cum E Aktual24

Coaliția guvernează în continuare a declarat Ludovic.

Motiunea de cenzura psd. Niciunde in Europa in acest moment nu si-a permis nicio putere sa modifice legile electorale cu asa de putin timp inaintea alegerilor indiferent de. La ora 1730 este programat sa inceapa votul pentru motiunea de cenzura propusa de PSD. Social-democrații nu se pot baza însă pe voturile parlamentarilor lui Victor Ponta după cum a confirmat la Digi24 liderul Pro România.

Acesta a declarat că USR va vota pentru. Daca insa citesti declaratia pana la capat observi ca e facuta in coada de peste. PSD este pregătit cu moțiunea de cenzură în funcție de decizia Curții Constituționale a României CCR.

Social-democrații au înregistrat oficial joi demersul parlamentar prin care intenționează să dea jos Cabinetul Orban. Așa după cum era de așteptat Guvernul condus de premierul Florin Cîțu a fost demis în Parlament în urma moțiunii de cenzură care a fost inițiată de PSD și care a fost votată cu ajutorul celor de la USR și AUR. Liderii PSD USR şi AUR au anunţat că vor vota moţiunea iar cele trei partide ar aduna împreună aproximativ 280 de voturi.

Au fost 201 voturi pentru și un vot împotrivă. El anunta ca draftul motiunii a fost scris si ca el a fost prezentat si unor parlamentari din afara PSD pentru ca aceasta sa fie votata. PSD anunţă că are toate semnăturile necesare pentru a depune o moţiune de cenzură imediat ce Guvernul Orban își va angaja răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi depusa joi de PSD dupa ce Executivul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a anuntat Marcel Ciolacu presedinte interimar al PSD. Textul este semnat de 157 de parlamentari social-democraţi care susţin că premierul Florin Cîţu trebuie demis iar singura soluţie o reprezintă alegerile anticipate. Moțiunea de cenzură inițiată de PSD este prezentată în plenul Parlamentului.

PSD a depus miercuri moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Presedintele PSD Marcel Ciolacu considera ca motiunea simpla impotriva ministrului Fondurilor Europene Cristian Ghinea a dus la cresterea sanselor ca motiunea de cenzura sa fie votata. Moțiunea se numește Guvernul OrbanPNL privatizarea democrației românești și a fost semnată de peste 200 de parlamentari social-democrați și de la UDMR.

Ea a adăugat că textul moţiunii social-democraţilor este unul corect bine argumentat şi profesionist şi acela. Moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîţu se citește în plenul Parlamentului. El avanseaza ideea unui guvern minoritar si chiar pe cea a.

Parlamentul a respins prima moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. PSD a depus moțiunea de cenzură. Ieri 0832 Ultima actualizareIeri 0840.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a ieșit public sâmbătă 4 septembrie spunând că nu vrea să participe la mascarade politice şi nu va fi niciodată la remorca incompetenţilor referindu-se la moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR. Pentru ca moțiunea să fie adoptată ar fi fost nevoie de 234 de voturi. Nici la aceasta ora insa nu se poate spune care va fi soarta motiunii.

Dan Barna este de părere că moțiunea de cenzură a PSD are foarte mari șanse să treacă în cazul în care social-democrații o și votează. Miercuri domnul Ciolacu era entuziasmat in legatura cu motiunea de cenzura declarand la televizor ca in aceasta sesiune incepand cu 1 februarie categoric PSD va depune o motiune de cenzura. Pentru a fi adoptata iar guvernul demis motiunea de cenzura trebuie votata de cel putin 233 de parlamentari.

Ar trebui să fie un nivel de schizofrenie destul de mare ca PSD să-și depună propria moțiune de cenzură și apoi să nu participe la vot. Liderul deputaților PSD Alfred Simonis a declarat luni după suspendarea ședinței în care trebuia votată moțiunea de cenzură din lipsă de cvorum că social democrații nu mai iau în calcul să voteze moțiunea în sesiunea ordinară care va începe marți 1 septembrie. Preşedintele social-democrat Marcel Ciolacu spune că fie votează moțiunea depusă de USR PLUS și AUR fie depun.

Moțiunea va fi citită astăzi în Parlament urmând ca săptămâna viitoare să fie dezbătută și votată. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. PSD va vota la vedere moţiunea de cenzură iar social-democraţii au făcut apel şi la aleşii celorlalte partide să voteze la rândul lor pentru demiterea Guvernului Cîţu.


Guvernul Orban Rezistă Esec La Moţiunea De Cenzură Din Cauza Absenteismului In Parlament Votul Se Amană Sau Se Anulează


Va Trece Sau Nu Motiunea De Cenzura A Psd Ultimele Calcule Inaintea Votului


Psd Va Depune Moțiune De Cenzură Dacă Cea Inițiată De Usr Plus și Aur Este Declarată Neconstituțională Digi24


Psd A Decis Să Nu Se Mai Dezbată Moţiunea De Cenzură In Parlament Inainte De O Hotărare A Ccr Stirileprotv Ro


Psd Anunţă Că Depune Moţiune De Cenzură Doar Penali In Funcţii Publice


Pnl Anunță Că Nu Va Participa Luni La Votul Pe Moțiunea De Cenzură Depusă De Psd Digi24


Moțiunea De Cenzură A Psd Depusă Miercuri Ce șanse Are Demersul Rfi Mobile


Prima Moţiune De Cenzură Impotriva Guvernului A Picat 201 Pentru Si Un Vot Impotrivă Executivul Actual Rămane In Funcţie


De Ce Are Sanse Sa Treaca Motiunea De Cenzura A Psd Calculele Politice Care Se Fac Inaintea Congreselor Pnl Si Usr Plus


Textul Moțiunii De Cenzură A Psd Au Finalizat O


Psd A Depus Moțiunea De Cenzură Pentru Demiterea Lui Florin Cițu Digi24


Cate Voturi A Strans Psd Pentru Moţiunea De Cenzură Guvernul Orban Atarnă De Un Fir De Aţă


Moţiunea De Cenzură Depusă De Psd Impotriva Guvernului Ciţu Citită In Parlament Libertatea


Marcel Ciolacu Despre Moţiunea De Cenzură A Psd Vom Depune După Soluționarea Conflictului și Ii Invităm Pe Ceilalţi Să Voteze


Video Parlament A Inceput Sedinţa In Care Este Citită Moţiunea De Cenzură Iniţiată De Psd Agerpres Actualizează Lumea


Video Eșec Al Psd In Parlament Moțiunea De Cenzură Nu A Mai Fost Dezbătută și Votată Pentru Că Nu A Fost Cvorum Ciolacu A Fost O Strategie A Pnl Hotnews Mobile


Psd Depune Astăzi La Parlament Moţiunea De Cenzură Impotriva Cabinetului Orban Digi24


Psd Depune Joi Moțiunea De Cenzură Ludovic Orban O Aștept Cu Indiferență Digi24


Psd A Depus Propria Moţiune De Cenzură Impotriva Guvernului Ciţu Ciolacu Psd Va Susţine Calendarul Moţiunii Depuse De Psd Document

LihatTutupKomentar